HeatPad

Er du en af de mange der har et stillesiddende arbejde ved en PC, og har problemer med musearm, spændinger i underarm, overarm eller nakke, måske med hovedpine af og til, så er du i den gruppe af de 40 % der arbejder ved computer som får disse problemer.

HeatPad er designet til at afhjælpe stive muskler i underarmen og problemer med håndled. Ved at tilføre varme til musklerne løsnes stive muskler, og afhjælper muskelspændinger. HeatPad er ikke et medico produkt snarer et hjælpemiddelprodukt.

HeatPadden, er designet til at bruges i forbindelse med betjening af computer, eller spille maskiner, men kan også bruges i andre sammenhænge, bemærk at varme influerer på blodgennem­strømning og muskel afslapning.

Det siger vores kunder:

”Jeg har brugt Head Pad, da jeg har haft ondt i albue og skulder efter tennis og golf. Det hjalp.”

 ” I forbindelse med smerter i albue og nakke, fik jeg mulighed for at prøve en heat pad. Efter kortere tids brug (en måneds tid) var mine gener væk. Pt. benytter jeg den ikke, men vil tage den i brug hvis jeg får nye problemer med smerte.”                                             Heatpad HDR pc.PNG

Hvis du vil læse mere om museskader, kan du følge dette link: Museskade. Hvis du følger dette link: Museskadeforebyggelse Kan man få mange gode råd, og et af dem er at ”holde hænder og arme varme” for som der står beskrevet så er ” Kolde muskler og sener har større risiko for skader”

Det er netop derfor at vi ved Daugaard Elektronik har udviklet HeatPadden, som er designet til at holde dine muskler varme mens du arbejder, så du ikke spænder/ anstrenger musklerne og får ovenstående problemer.

Det er meget nemt at bruge HeatPadden. Læg HeatPadden på bordet så den passer til den måde du bruger din mus på. Tænd for måtten og juster temperaturen indtil den ønskede temperatur opnås.

Har du lyst til at vide mere er du velkommen til at kontakte: Bjarne Drews på 30821502 eller på bdr@daugaard-elektronik.dk

 

 

 

.
TEKNISKE DATA.
Dimensioner                     : 550 x 170 x 3 mm.                                               
Vægt incl. adaptor            : 550 gram
Tilslutning                         : 100-230 VAC, 50/60HZ
Forbrug                             : Max. 30 Watt
Temperatur (overflade)     : 20 – 42 grader celsius.
HeatPad er udviklet af Daugaard Elektronik Aps 
Bygmestervej 14, 5750 Ringe Danmark.
Køb din nye HeatPad i vore webshop: Her